KomPlet Malerfirma har eksisteret som malerfirma i Randers, siden Jimmy Madsen grundlagde firmaet i 2014.Vi udfører små og store former for maleropgaver i Østjylland. Med vores erfaring kan vi vejlede dig, så du finder frem til den bedste løsning, hvad enten du skal have udført malerarbejde i din private bolig eller i din erhvervsvirksomhed.Vi har desuden stor erfaring med at løse opgaver i forbindelse med nybyg for entreprenører.

Dit hjem er vigtigt for os

Der er mange ting at tage stilling til, når du begynder et malerprojekt i dit hjem:
Skal væggene være hvide eller have en farve? Hvordan tager man højde for rummets lysindfald, når man vælger en farve? Hvilken glans skal malingen have?

Det er alt sammen spørgsmål, vi kan hjælpe dig med at svare på. Vi er et malerfirma ved Randers, der vægter faglighed og rådgivning højt, og vi besøger dig i dit hjem, så vi sammen kan gennemgå den opgave, du gerne vil have løst.

Det kan vi hjælpe dig med i dit hjem:

– Udendørs malerarbejde fx vinduer, vægge og facade
– Indendørs malerarbejde fx vægge, lofter og badeværelser
– Maling af flyttelejlighed
– Fjernelse af tapet
– Opsætning af tapet
– Opsætning af glasfiber og glasvæv
– Fuld spartel

Vi udfører også mindre renoveringsopgaver, så ring til os og få en snak, hvis du har renovering, du skal have udført i forbindelse med dit malerprojekt.

Malerfirma i Randers med tilfredse erhvervskunder i hele Østjylland


Vi løser både nybygopgaver for entreprenører og maleropgaver for større erhvervsvirksomheder, kontorer og mindre butikker i Østjylland.

Det rigtige farvevalg kan både gøre arbejdsdagen bedre og øge effektiviteten. Vi har en professionel ekspertise inden for valg af farver og farvesammensætning, og vi ved, hvordan lysindfaldet påvirker vægfarven og rummet. Derfor finder vi den løsning, der opfylder dine behov bedst.

Det kan vi hjælpe dig og din virksomhed med:

– Maling af nybyggeri
– Udendørs malerarbejde fx facade og træværk
– Fuldspartel
– Indendørs malerarbejde fx vægge og lofter
– Opsætning af glasfiber og glasvæv
– Rengøring

Når vi løser nybygopgaver for entreprenører, lægger vi stor vægt på, at samarbejdet med projektets andre håndværkere og rådgivere fungerer gnidningsfrit, så du kommer i mål uden forsinkelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres virksomhed fungerer, selvom der udføres malerarbejde, og vi er punktlige og forstående uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige resultat.

Lille og vågen

Vi er et lille malerfirma ved Randers, og det ser vi som en fordel. Det betyder, at vi er tættere på dig som kunde, og vi kan hurtigt rykke ud og løse dine opgaver. Vi har altid et glimt i øjet og et smil på læben, for vi er rigtig glade for vores arbejde, og det kan mærkes.


Det er vigtigt for os, at du føler dig hørt. Det gør det nemlig nemmere for os at nå til et resultat, du bliver tilfreds med. Det er centralt, at vi forstår hinanden, og alle vores medarbejdere taler dansk, så vi undgår sprogbarrierer og misforståelser.


Kontakt os hvis du har spørgsmål, idéer eller hvis du kunne tænke dig, at vi kigger forbi til en uforpligtende snak om dit næste projekt.